Intermediair

Waarom samenwerken met De Waerdse Assuradeuren?

Met De Waerdse Assuradeuren biedt u uw klanten een uniek verzekeringsaanbod op basis van uw onafhankelijke advies. Online regelt u via ons extranet heel eenvoudig alle verzekeringen.

Persoonlijke Aandacht
De Waerdse Assuradeuren heeft sympathieke en deskundige acceptanten en schadebehandelaars, die veel kennis en ervaring hebben op gebied van alle verzekeringen die we aanbieden. Wij streven ernaar het bij ons aangesloten intermediair zo goed mogelijk te leren kennen, zodat we op een persoonlijke wijze zaken kunnen doen. Dit resulteert er in dat we gezamenlijk met u zoeken naar de oplossing.

Kostenloze Administratie
Alle verzekeringszaken regelt u eenvoudig en efficiënt op ons gratis extranet. U bespaart aanzienlijk op uw automatisering en de kwaliteit van uw administratie is altijd in topvorm.  Zo houdt u meer capaciteit en financiële middelen over om uw klanten te adviseren.

Een unieke productpropositie onder uw eigen label
Ontzorg uw relaties met uw eigen unieke pakketpolis. Op basis van goede afspraken met onze volmachtgevers kunnen wij u een unieke productpropositie aanbieden voor het particuliere schadeverzekeringspakket. Het Waerdse verzekeringspakket kenmerkt zich door een uitstekende dekking voor een concurrerende prijs.  Het geheel wordt volledig verzorgd in uw huisstijl.  Uw relaties worden dus volledig bediend onder uw eigen naam en logo.

Maatwerk in dienstverlening
Wij bieden u een maatwerkoplossing in uw samenwerking met ons. Zo kunt u afhankelijk van uw situatie kiezen uit drie verschillende pakketten.

  • Basispakket
  • Pluspakket
  • Toppakket

Neemt u contact met ons op voor meer informatie.